خانه / عمومی و آزاد / پاورپوینت مزایای مثبت گوشت ماهی

پاورپوینت مزایای مثبت گوشت ماهی

فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش   تعداد اسلاید : ۳۰   قسمت هایی از پاورپوینت :   1.میزان اسیدهای امینه شبیه گوشتهای دیگر ولی قابلیت هضم پذیری آن بالاتر حدود ۹۰% ۲٫بسته به تازه گی و نحوه نگهداری هضم پروتئین به ۹۷-۹۹% میرسد ۳٫غنی از مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، ید و فلوئور میباشد ۴٫ سرشار از ویتامین بخصوص ویتامین های محلول در چربی در ماهیان چرب بخصوص ویتامین A 5. حاوی اسید چرب با بیش از سه باند مضاعف     محاسن اساسی پرورش ماهی نسبت به جانوران خشکزی ۱٫وزن مخصوص ماهی نزدیک به آب میباشد   2.ماهی حیوان خونسرد میباشد   3.ضریب تبدیل غذایی بهتر نسبت به مرغ و گاو وگو سفند   4.صدفها تنها با فیلتراسیون تامین غذا میکنند   5. حیط آب سرشار از مواد معدنی است   …

درباره ی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *