خانه / فنی و مهندسی / خواص و فوايد مواد غذايی ۱۳ص

خواص و فوايد مواد غذايی ۱۳ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .DOC ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : ۱۳ صفحه  قسمتی از متن .DOC :  در این تحقیق سعی بر این شده است که خواننده را با برخی از فواید مواد غذایی آشنا سازیم که اکثر این مواد غذایی در دسترس عموم مردم قرار دارد . این مواد غذایی شامل مجموعه ای خلاصه شده از انواع مواد غذایی همچون میوه جات ، حبوبات ، سبزیجات ، مواد غذایی دریایی و… میباشد و امید است پس از مطا لعه این تحقیق لااقل تغییر کوچکی در نحوه استفاده از مواد غذایی مفید و موردنیاز بدن صورت گیرد.                     خواص گوجه فرنگی   گوجه فرنگی از هزاران سال پیش مورد توجه بوده و برای برخی از درمان های طبیعی از آن استفاده می‌شده است .   مهم ترین تركیبات گوجه فرنگی شامل حدود ۸۰ درصد یا كمی بیشتر آب است و بقیه آن را پروتئین، چربی، قندهای مختلف از جمله گلوكز و فروكتوز، ویتامین‌های آ، ث، كا، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین ب،۵ اسیدفولیك، ویتامین E، اسید آمینه …

درباره ی pazhohesh3

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *