تحقیق ترکیب شیمیایی چای


فایل : word قابل ویرایش و آماده چاپ تعداد صفحه :۱۴ ترکيب شيميايي اندام هوايي جديد[۱] را نشان مي­دهد(۹۷).نخستين تحقيقات علمي درباره شيمي چاي در سال ۱۸۲۷ انجام شده است که طي آن اودري[۲]   نوعي آلکالوئيد از چاي استخراج کرد. اين ماده تئين ناميده شد. چند سال پيش از اين يعني در سال ۱۸۲۰، رونگه در آلمان از قهوه آلکالوئيدي به دست آورده بود كه آن را تحت عنوان کافئين معرفي کرد. بعدها مشخص گرديد اين دو ماده در واقع يکي هستند و فقط منشاء متفاوتي دارند. کافئين، متيل­گزانتيني تلخ مزه با فرمول شميايي  C8H10N4O2 است. مقدار کافئين در قسمتهاي مختلف گياه متفاوت است اما متوسط آن حدود ۳ درصد است. چاي علاوه بر کافئين حاوي مقادير اندکي تئوفيلين و تئوبروم است(۴). همچنين تحقيقات نشان داده است ميزان کافئين در طول دوره رشد متغير است . سوزوكي و همکاران (۱۹۹۱) نشان دادند مقدار کافئين از شروع رشد در اواخر مارس (ابتداي بهار) تا جولاي (اوايل تابستان) به طور مرتب افزايش مي­يابد و بعد از آن دچار کاهش مي­شود(۹۵). ازدمير و همکاران (۱۹۹۳) نيز نشان دادند ميزان کافئين از چين اول تا چين آ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *